''

Dit privacybeleid openbaart de privacy praktijken voor 'www.themagicofmyname.com'. Het privacybeleid geldt alleen voor informatie verzameld door deze website. Het zal je op de hoogte houden van de volgende handelingen:

  1. Welke persoonlijke identificeerbare informatie wordt verzameld van u via de website. Hoe het wordt gebruikt en met wie het mag worden gedeeld.
  2. Welke keuzes beschikbaar zullen zijn voor jou met betrekking tot gebruik van data.
  3. De beveiliging procedures om het misbruik van jouw informatie te beschermen.
  4. Hoe je onnauwkeurigheden kunt verbeteren in de informatie.


Informatie verzameling, gebruik en deelbaarheid.

Wij zijn de enige eigenaren van de informatie die is verzameld op deze website. We hebben alleen toegang om informatie te verzamelen als jij ons vrijwillig e-mailt of een andere directe contact van jou dit doet. We zullen deze informatie nooit aan iemand anders verhuren of verkopen.

We zullen je informatie gebruiken om antwoord te geven op jouw vraag. Met betrekking tot de reden dat u contact met ons op nam. We zullen nooit jouw informatie aan een derde partij buiten de organisatie verstrekken. Behalve als het echt nodig zou zijn om bijv. te voldoen aan je verzoek d.m.v. een bestelling.

Behalve als je ons vraagt het niet te doen. Kunnen we je contacteren, in de toekomst, om je meer te vertellen over speciale nieuwe producten, diensten of veranderingen in dit privacybeleid.


Jouw toegang en controle over de informatie.

Je kan op elk moment bepalen om niet deel te nemen aan toekomstige contacten. Je kan ons altijd contacteren via de e-mail of via ons telefoonnumer die in de website staat aangegeven:

  • Kijk naar welke gegevens we over jou hebben, als we die hebben.
  • Verander/corigeer elke soort gegevens die we van jou hebben.
  • Laat ons elke soort gegevens die we van jou hebben verwijderen.
  • Uit elke soort van interesse die je hebt over ons gebruik van jouw gegevens.


Beveiliging

We gebruiken voorzorgsmaatregelen voor de bescherming van jouw informatie. Wanneer je gevoelige informatie via de website aangeeft. Zal je informatie zowel offline als online beschermd worden.

Wanneer we gevoelige informatie verzamelen (zoals credit card gegevens). Zal die informatie gecodeerd zijn en in een veilige manier naar ons verzonden worden. Je kan dit bevestigen door te zoeken naar een slot icoontje onderin de internetpagina of d.m.v. het zoeken naar "https" aan het begin van het adres van de webpagina.

Terwijl wij codering gebruiken om gevoelige informatie online te beschermen. Doen we dit ook offline. Alleen werknemers die de informatie gebruiken om een specifieke taak te kunnen uitvoeren (bijv. facturering of klantenservice) hebben toegang tot persoonlijke identificeerbare informatie. De computers/servers waar we persoonlijke identificeerbare informatie in opslaan gebeurd in een velige omgeving.


Updates

Ons privacybeleid kan van tijd tot tijd veranderen en alle updates zullen op deze webpagina geplaatst worden.

Als je het gevoel hebt dat we dit privacybeleid niet naleven, dan zou je ons zo snel mogelijk moeten contacteren via de e-mail.