''

Voor wie is het boek geschikt?

“De magie van mijn naam” is een gepersonaliseerd boek dat zich richt op jonge kinderen tot en met ongeveer 8 jaar oud. Het is erg geschikt voor kinderen die bezig zijn met leren lezen. Het hebben van een persoonlijk kinderboek maakt elk cadeau speciaal en hierdoor kunnen onze boeken voor elke gelegenheid gegeven worden (verjaardagen, dopingen etc.). Verder zal het een aandenken zijn wat niet vergaat en wat een indruk zal achterlaten op de kinderen.


Hoe zal het boek eruit zien?

Elk boek wordt digtaal geprint in liggend A4 formaat op glanzend papier. Er kan gekozen worden tussen een zachte of harde kaft, maar deze laatste wordt aangeraden. Het aantal pagina's is afhankelijk van de naam, maar we kunnen je garanderen dat elk gepersonaliseerd boek een minimum heeft van 38 pagina's.


Hoeveel kost het boek?

Het standaard boek kost €26,90 inclusief BTW. Er kan echter gekozen worden voor een harde kaft en express levering, waarvan deze laatste de levertijd verlaagt naar 10-15 dagen. Beide opties kosten €4,99 en kunnen in stap 3, "extra's", toegevoegd worden.


Wat zijn de verzendkosten?

Nadat het verzendadres is gekozen kan er gekozen worden tussen een standaard of express levering. Verzendkosten worden dan berekent en toegevoegd aan het totale bedrag. Standaard levering bedraagt een extra bijdrage van €4,99. Een snelle levering, dit gaat via express, verhoogt de verzendkosten tot €8,99.


Wat is de levertijd van mijn gepersonaliseerd boek?

Vergeet niet dat elk boek door de personalisatie gemaakt wordt op aanvraag nadat de klant de bestelling heeft afgerond, hierdoor hebben wij geen boeken op voorraad. Standaard levering duurt ongeveer 15 werkdagen. Voor het bevestigen van de aankoop laten we een ingeschatte leveringsdatum weten. Als een versnelde levering gewenst is kan deze optie gekozen worden voor een extra bijdrage van €4, de levertijd is dan rond de 10 werkdagen.


Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat je de bestelling hebt bevestigd ontvang je via de mail instructies die je helpen bij het aanmaken van een account. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, twijfel dan zeker niet contact op te nemen!

Ontdek de magie!