U heeft %s boeken in uw winkelwagen
Totale prijs
Overzicht van uw bestelling
Boek(en)
Prijs

x standaard boek


Verzendkosten

TOTAAL:

Over ons

Op een zeker moment in ons leven hebben we allemaal wel eens terug willen gaan naar onze kindertijd. Voor kinderen is het leven vol met fantasie en plezier. Ook wordt er gezegd dat wanneer we ouder worden we vergeten hoe het is om te spelen. Het was precies deze nostalgie, om leven te zien door de ogen van een kind, die ons aanwakkerde om dit project te starten.Wij zijn Story Tailors. Een bedrijf die is opgericht in Barcelona in het jaar 2015 door een team van professionals met uitgebreide ervaring in het gebied van animatie en kinderen.

Wij wilden een product lanceren die unieke ervaringen voor jonge kinderen zou creëren en zou bijdragen aan educatieve en positieve waarden.

Het was hier dat "De Magie van mijn Naam" ontstond.

De magie van mijn naam nodigt alle kinderen uit een magische reis vol met charmerende personages te maken. Die de kinderen vergezellen op een spannend avontuur met kleurrijke en fantastische werelden. Personalisatie is de kern van het kinderboek die een verhaal bevat gebasseerd op elke letter in de naam van het kind. Op deze manier krijgt elk kind een uniek verhaal die bij hen past. Dit helpt het kind begrijpen wat de verborgen kenmerken onder elke letter in hun naam zijn.

Zie hier onze filosofie op 4 pilaren:

• Wij geloven dat elk kind recht heeft om te genieten van een magische kindertijd met toegang tot kennis en educatie ongeacht zijn/haar afkomst.

• Elk kind is uniek en speciaal en zou altijd trots op zichzelf moeten zijn. Zoals Oscar Wilde zei: "wees jezelf, alle andere rollen zijn al bezet".

• Elk bedrijf of organisatie moet bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij. Daarom werken wij samen met hulpprogramma's voor kinderen van "Safe the Children".

• Wij geloven in technologie en consumptie en hoe dit kan bijdragen in het creëren van magische en aangepaste producten.

Laat de magie met je zijn!