U heeft %s boeken in uw winkelwagen
Totale prijs
Overzicht van uw bestelling
Boek(en)
Prijs

x standaard boek


Verzendkosten

TOTAAL:

Ons product

Soms krijgen wij de vraag hoe wij onze gepersonaliseerde verhalen produceren.  Daarom leggen wij in de volgende alinea's het proces van 'De magie van mijn naam' uit en ook hoe je jouw bestelling met enkele eenvoudige stappen kan verwerken.

daskinderbuch03.jpg

Personalisatie is de kern van onze boeken. 'De magie van mijn naam' nodigt kinderen uit op magische avonturen, tijdens welke ze op zoek gaan naar de betekenis van de letters in hun eigen naam. In het verhaal is elke letter gekoppeld aan een specifieke eigenschap en uniek verhaal. Het beste is nog dat hierdoor voor elke naam een ander boek wordt gecreërt!

Hoe kan je, je eigen gepersonaliseerde boek bestellen?

Op onze website www.demagievanmijnnaam.nl kan je de naam van de gelukkige ontvanger invullen. Hierna moet niet alleen gekozen worden of het een jongen of een meisje is, maar ook de huids- en haarkleuren moeten worden gespecificieerd. Wanneer je dit hebt gedaan zul je zien dat het systeem je de optie geeft om het hele verhaal als voorbeeld te zien. Ook kan je een persoonlijke toewijding aan de jongen of het meisje die het boek gaat ontvangen. Slechts in een paar kleine stappen kan je details toevoegen om zo je betaling veilig te houden.

daskinderbuch04.jpg

Zo produceren wij onze boeken

Na je bestelling zal onze magische fee alle gegevens van het boek naar de drukkerij sturen. Zodra je de bevestigingsmail hebt ontvangen heb je 24 uur de tijd om ons te contacteren over eventuele wijzigingen. Onthoud dat je een persoonlijke toewijding kan schrijven dat op de eerste pagina zal verschijnen. Dit is geheel gratis! Elke boek wordt digitaal geprint op een liggend A4 papier van 170 gram. Daarnaast kan je kiezen tussen een harde en zachte kaft. Het aantal pagina's is afhankelijk van elke naam, maar we garanderen dat elk boek een minimum van 38 pagina's heeft. Nadat het geprint is zal je boek worden geleverd aan de scheepvaartmaatschappij. Dan is het slechts een kwestie van tijd totdat je het boek in jouw brievenbus ontvangt!

We hopen dat je geniet van de magie in onze gepersonaliseerde boeken en wensen je veel leesplezier!