''

Patricia

⭐⭐⭐⭐⭐

Het boek is gepersonaliseerd en uniek tegelijkertijd! Onze hele familie heeft er van genoten!

Sam

⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn kind van 5 jaar oud houd van dit boek!. De afbeeldingen zijn zo mooi en kleurrijk en na zoveel verschillende boeken die ik geprobeerd heb aan hem voor te lezen, is dit een boek die hij werkelijk leuk vind!

Emma

⭐⭐⭐⭐⭐

Goed te lezen en erg kindvriendelijk.

Janneke

⭐⭐⭐⭐⭐

We kregen dit boek als cadeau voor het doopsel van onze dochter. Beide vinden we het geweldig. Waarna we gelijk het boek voor vrienden en familie gekocht hebben. Een geweldig idee!

Caroline

⭐⭐⭐⭐⭐

Dit is een geweldig boek. Het heeft me echt geraakt!

Marycke

⭐⭐⭐⭐⭐

Elk boek heeft zijn eigen verhaal voor elk kind en je kan het binnen een paar seconden personaliseren. Het was werkelijk verbazingwekkend!

Birgit

⭐⭐⭐⭐⭐

Het is een fantastisch boek met een hoge kwaliteit die elke euro waard is! Wat een heerlijke herinnering.

Gerda

⭐⭐⭐⭐⭐

Dit is de enige keer dat ik iets online besteld heb en dat het product ook daadwerkelijk op tijd kwam. Ik zou dit boek zeker aan al mijn vrienden en familie aanbevelen en ik wil daarom ook iedereen van the story tailors bedanken voor een uitstekende service!

Chrissy

⭐⭐⭐⭐⭐

Je hoeft alleen de naam van je kind te geven waarna ze het hele boek speciaal voor je kind op maat maken! Ongelooflijk! Mijn kleintje en ik houden ervan!

Anne

⭐⭐⭐⭐⭐

Het boek is magisch. De verhalen en illustraties zijn fantastisch. Ook is de kwaliteit het formaat ideaal! Een prachtig cadeau!.

Ans

⭐⭐⭐⭐⭐

Dit boek is een groot pluspunt voor de kinderen. Ze lezen het elke nacht voordat ze naar bed gaan. Ik zou het met 100% zekerheid aanbevelen!

Tineke

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een geweldig zinvol cadeau! De eerste keer dat ik het met mijn zoon las waren we al verkocht. Een erg leuke ervaring.