Waarom is dit het favoriete verhaal voor ouders?

Hier zijn een paar meningen over ons magisch boek.

Een fantastisch idee. Het is ongetwijfeld het lievelingsboek van de kinderen.

- Carlijn -

Een verhaal vol met waarden waarin kinderen helden worden. Onze hele familie heeft van het boek genoten!

- Maria -

Een fundamenteel boek voor ouders en kinderen. Het verhaal is zeer interessant en zit vol met prachtige ideeën en gedachten voor de kleintjes! We hebben allemaal zeer genoten van het boek.

- Sofie -

Het perfecte cadeau. Het is erg makkelijk te bestellen, de prijs is fantastisch en het resultaat is geweldig.

- Henk -

Wat is er zo speciaal aan dit boek?

Ontdek de magie achter dit unieke boek.

Een 100% gepersonaliseerd cadeau.

Elke naam creëert een uniek aangepast verhaal voor elk kind. Het maakt niet uit of je zoon of dochter Carlijn, Marijke, Egon of Brian heet. Iedereen zal een boek hebben voor zijn of haar naam. Bovendien kan je de fysieke kenmerken van de hoofdpersoon in het verhaal aanpassen. Ook kan je een gepersonaliseerde boodschap toevoegen zonder extra kosten.

SPECIALE KWANTUMKORTING

Krijg tot 20% korting bij het bestellen van meer dan één boek! Bij aankoop van 25 boeken bieden we je meerdere gratis exemplaren aan.

In samenwerking met ''save the children''

Het is een allesomvattend zorgprogramma die de focus legt op educatie en op het verkrijgen van mogelijkheden in het nu, maar ook in de toekomst. Ook bieden zij hulp aan kinderen die onder arme omstandigheden leven en aan kinderen die zich in een sociale uitsluiting begeven.

Veelgestelde vragen

We hopen dat deze informatie antwoord zal geven op je vragen.

  • Voor wie is dit boek?

    De magie van mijn naam is een boek die zich richt op kinderen tussen de 0 en 8 jaar. De boeken zijn een perfecte aansluiting voor kinderen die aan het leren zijn om te lezen. Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid (denk aan verjaardagen, doopsels, Sinterklaas, Kerst etc.) Het zal een cadeau zijn, die het kind voor het leven bij blijft.

  • Hoe ziet het boek eruit?

    Elk boek is digitaal op een A4 liggend formaat papier geprint met een gewicht van 170 gram. Je kan kiezen tussen een harde of zachte kaft. Verder is het aantal pagina's is afhankelijk van elke naam, maar we garanderen dat elk boek minimaal 38 pagina's heeft.

  • Hoe lang duurt de levering?

    Vergeet niet dat de boeken gepersonaliseerd zijn en dat we geen boeken in voorraad hebben. De boeken worden op aanvraag geprint en de levertijd ligt tussen 10-15 werkdagen. We geven dit aan voor het bevestigen van de aankoop. Mocht je het eerder willen, dan kunnen we ''express levering'' bieden.

Heb je meer vragen? Contacteer ons

gepersonaliseerde verhalen

Elke letter van de naam maakt een nieuw avontuur. De personalisatie nodigt kinderen uit
zich te voelen als de hoofdpersoon van het verhaal.

Ontdek jouw magische verhaal!

Maak nu jouw gepersonaliseerde verhaal!

Kundenbewertung
4.85 / 5.00 of 1306

Kies de hoofdrolspeler voor jouw gepersonaliseerde verhaal!

Zoon
Dochter