ONS PRODUCT


Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe wij onze gepersonaliseerde verhalen produceren?  In de volgende zinnen vertellen we het proces van De Magie van mijn Naam en hoe je en hoe je jouw bestelling met deze eenvoudige stappen kan verwerken.Maatwerk is de pijler van De Magie van mijn Naam, welke kinderen in een magisch avontuur uitnodigt, waar ze op zoek gaan naar de betekenis van de letters in hun naam. In het verhaal is elke letter geassocieerd met een specifieke eigenschap. Elk attribuut heeft zijn eigen avontuur. Het beste deel van onze boeken is dat het voor elke naam een ander boek creërt!


Hoe kan je je eigen gepersonaliseerde verhaal bestellen?

Op onze website www.demagievanmijnnaam.nl kan je de naam van de jongen of het meisje, geslacht, huidskleur en haarkleur kiezen. Wanneer je dit hebt gedaan zul je zien dat het systeem je de optie geeft om het hele verhaal als voorbeeld te zien. Ook kan je een persoonlijke toewijding geven aan de jongen of het meisje naar wie het boek is geadresseerd. Slechts in een paar kleine stappen kan je details toevoegen om zo je betaling veilig te houden.Hoe we onze boeken produceren

Na je bestelling zal onze magische fee alle gegevens van het boek naar de printer sturen. Zodra je de bevestigingsmail hebt ontvangen heb je 24 uur de tijd om ons te contacteren indien je iets wil veranderen. Onthoud dat je je gepersonaliseerd verhaal kan aanpassen met een persoonlijke toewijding. En dit ook nog eens geheel gratis! Elke boek is digitaal geprint op een langwerpig A4 papier van 170 gram. Je kan kiezen tussen en harde of zachte kaft. Het aantal pagina's is afhankelijk van elke naam, maar we garanderen dat elk boek een minimum van 38 pagina's heeft. Nadat het geprint is zal je boek worden geleverd aan de scheepvaartmaatschappij die het naar jouw huis stuurt om jouw kind te verassen.


We hopen dat je geniet van de magie in onze gepersonaliseerde verhalen!