Veelgestelde vragen

Voor wie is het boek?

“De Magie van mijn Naam” is een gepersonaliseerd boek die zich richt op kinderen van 0-8 jaar oud. Het is het beste middel voor kinderen die aan het leren zijn om te lezen. Het hebben van een persoonlijk kinderboek maakt elk cadeau speciaal die voor elke gelegenheid gebruikt kan worden (verjaardagen, dopingen etc.). Verder zal het een aandenken zijn voor het leven.


Hoe gaat het boek, die ik ontvang, eruit zien?

Elk boek op maatwerk is digtaal geprint in een DIN A4 formaat op glanzend papier. Je kan kiezen tussen een harde of een zachte kaft. Het aantal pagina's is afhankelijk van de naam, maar we kunnen je garanderen dat elk gepersonaliseerd boek een minimum van 38 pagina's heeft.


Hoeveel kost het boek?

Het standaard boek kost €26,90 inclusief BTW. Maar er zijn een paar extra opties die je kan toevoegen, die de prijs zullen wijzigen van het kinderboek op maat. Bijvoorbeeld: Voor €4,99 extra kan je een gepersonaliseerd boeken kopen met een harde kaft (2mm dik). Of je kan kiezen voor de optie dat het kinderboek eerder aankomt d.m.v. een bijbetaling van €7,99. Wanneer je de boeken hebt toegevoegd aan je mandje en je de persoonlijke informatie en verzendgegevens hebt bepaald. Kun je dit aangeven in stap 3 van het proces.


Hoeveel kost de levering?

Nadat je de leveringsadres hebt ingevoerd kan je de verzendmethode kiezen. Verzendkosten zijn dan berekend en toegevoegd aan het totale bedrag. Standaard levering bedraagt een extra bijdrage van €4,99. Maar als je een versnelling wil in je bestelling via express, dan kost je dat €7,99.


Wat is de levertijd voor mijn gepersonaliseerd boek?

Vergeet niet dat elk boek gepersonaliseerd is en dat we deze boeken niet op voorraad hebben. Wat betekent dat ze zijn geprint op aanvraag wanneer de gebruiker de bestelling afrond. Standaard levering duurt ongeveer 10-12 werkdagen. Voor het bevestigen van de aankoop laten we een ingeschatte leveringsdatum weten. Maar als je het met spoed nodig hebt kunnen we je de express levering service bieden (met een extra bijdrage van €7,99).


Hoe kan ik mijn pakje volgen?

Wanneer jouw gepersonaliseerde boek de drukkerij heeft verlaten. Verkrijg je een "tracking code" welke je laat weten wanneer je ongeveer de levering kan verwachten. Je zal de instructies voor het creëren van een account via de email krijgen, nadat je de bestelling hebt bevestigd. Als je meer vragen hebt aarzel dan alstublieft niet om in contact te komen - we horen graag van je!


Laat de magie met je zijn!